Burgemeester feliciteert FC Dordrecht

In de post deze week een leuke brief van burgemeester Brok.  Een brief gericht aan bestuur, staf, medewerkers, spelers en de supporters van FC Dordrecht. De tekst willen we u daarom niet onthouden:

Beste sporters,

Met grote belangstelling en plezier volgen wij de prestaties van FC Dordrecht in de Jupiler League. Wekelijks trekt uw club de aandacht met aantrekkelijk spel, spannende wedstrijden en aansprekende resultaten. Twee perioden achter elkaar winnen en het ‘herfstkampioenschap’ veroveren zijn prestaties om trots op te zijn. Daar willen wij spelers, technische staf en alle andere betrokkenen van harte mee feliciteren. Dat doen we niet alleen met deze brief, maar ook met een aangepaste tekst op de boarding.

De prestaties spreken nog meer tot de verbeelding als we bedenken dat Dordrecht één van de kleinste begrotingen van het betaalde voetbal heeft. Daarnaast willen wij ook op deze plaats onze waardering uitspreken voor het inspannen buiten de lijnen, met name op maatschappelijk vlak. Wij denken aan uw bijdrage aan projecten als Scoren voor Gezondheid en Street League.

Wij wensen u veel succes in de tweede helft van het seizoen, in de eerste plaats op sportief vlak, maar ook bij de andere ontwikkelingen binnen de club. En daartoe rekenen we natuurlijk op uw inspanningen om een nieuw stadion te ontwikkelen. Een stadion dat ook in de eredivisie niet zal misstaan!

Namens het college van Burgemeester en Wethouders

Hoogachtend,

 

M. van de Kraan                                   Drs. A.A.M. Brok

Gemeentesecretaris                             Burgemeester

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.