Bryan Jongeneel tekent contract

FC Dordrecht heeft het eigen talent Bryan Jongeneel voor drie jaar vastgelegd. De jonge verdediger (18) speelt al vanaf de D-tjes bij FC Dordrecht en is bezig aan zijn zevende seizoen op de Krommedijk. Een jongen van de club derhalve.

Afgelopen vrijdag tekende Bryan een meerjarige verbintenis waarmee hij vanaf 1 juli profvoetballer wordt en zijn baan als stratenmaker in het bedrijf van zijn vader op kan zeggen. “Ik ben ontzettend blij dat ik me nu helemaal op het voetbal kan richten en zal deze kans met beide handen aangrijpen”.

Voor Jongeneel is het jongensdroom die uitkomt, voor FC Dordrecht een volgend resultaat uit de eigen jeugdopleiding. In augustus tekende zijn ploeggenoot uit de A1 Gervane Kastaneer ook al een contract. De pas 16-jarige aanvaller maakte diezelfde vrijdag als invaller in de slotfase zijn debuut in het eerste elftal.

Bryan Jongeneel, Schapekop van geboorte, werd voor deze heugelijke gebeurtenis vergezeld zijn moeder (en grootste supporter) en zusje die in het verleden twee seizoenen als Lammetje aan de vlaggenparade van de Juniorclub heeft deelgenomen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.