Bronzen Stier voor Harry van den Ham

De eerste Bronzen Stier winnaars van de eerste periode in de Jupiler League ontvangen deze speelronde hun prijs in de categorieën Beste Speler, Beste Talent, Beste Trainer en Topscorer. Zowel Warner Hahn als Erixon Danso waren genomineerd in de categorie Beste speler, maar moesten de eer laten aan Ruud Boymans van Willem II.

Toch is er een Bronzen Stier onderweg naar de Krommedijk. Onze trainer Harry van den Ham heeft namelijk de prijs voor Beste Trainer gewonnen. Harry zal vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd FC Dordrecht – Telstar de Bronzen Stier in ontvangst nemen.

De overige winnaars:
Robert Muhren, spits van FC Volendam, is topscorer geworden van de eerste periode doordat hij sneller tot zijn negen doelpunten kwam dan collega Piotr Parzyszek van De Graafschap. Terell Ondaan werd door de trainers en aanvoerders in de Jupiler League naar voren gebracht als hét talent van de eerste periode.

De winnaars van de Bronzen Stieren voor het Beste talent, trainer en speler zijn automatisch genomineerd voor de Gouden Stier uitreiking aan het einde van het reguliere seizoen. Dit is een extra stimulans voor de spelers, trainers en talenten uit de Jupiler League die op weg zijn naar de top.

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.