Bossche traditie voor Theo Bos

Theo Bos, voormalig trainer van FC Den Bosch (2005-2009) en ‘mister Vitesse’, is levensbedreigend ziek. In navolging van de recente ‘kippenvelacties’ van supporters van Vitesse en FC Dordrecht, zullen FC Den Bosch-supporters massaal een kaarsje opsteken in de speciaal daarvoor geopende Sint-Jan.

Elke Bosschenaar krijgt deze ‘Bossche traditie’ van huis uit mee. Als iemand steun, sterkte of kracht nodig heeft, leren Bosschenaren van hun ouders, opa’s en oma’s een kaarsje op te steken in de Mariakapel van de Sint-Janskathedraal.

FC Den Bosch-supporters gaan in deze traditie en dit cultuur-historisch ritueel mee. Zij roepen hierbij alle Bosschenaren met een FC Den Bosch-hart op om op zaterdagavond 28 januari a.s. een kaarsje aan te steken voor Theo Bos. Dit is mogelijk tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Diaken Patrick Kuis zal ter plaatse namens Parochie ‘s-Hertogenbosch ondersteunen in raad en daad.

Bij de Mariakapel zullen alle kaarsen samen de naam Theo Bos vormen. Een impressie hiervan zal worden overhandigd aan Theo en zijn familie.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.