Blessure Molhoek valt mee

De warming-up was bijna voorbij, de spelers deden hun laatste oefeningen in voorbereiding op de wedstrijd tegen Helmond Sport. En toen gebeurde het. Rogier Molhoek verstapte zich en zakte door zijn knie. Van meespelen was geen sprake meer en de routinier zelf vreesde voor een ernstige blessure.

Onderzoek in het ziekenhuis daags na de wedstrijd leverde gelukkig een geruststellende diagnose. “Er is niets kapot of beschadigd. Het is alleen een kneuzing en daar heb ik pijnstillers voor gekregen. Zodra die voldoende werken, kan ik weer trainen”, aldus Molhoek. Hij heeft zelfs hoop de belangrijke wedstrijd vrijdag tegen Cambuur te kunnen halen. “Op dit moment kan ik alleen rechtuit lopen, maar de pijn kan met een dag verdwenen zijn. Als ik donderdag met de groep mee kan doen, ben ik erbij”.

Jessy Mayele en Björn Vlasblom kampen ook met knieproblemen, beiden kunnen op dit moment nog niet zo snel fit worden verwacht. Hetzelfde geldt voor Wilmer Kousemaker die weer kampt met naweeën van de ziekte van Pfeiffer.

Johan Versluis heeft nog steeds geen duidelijkheid over de ernst van de geconstateerde afwijking aan zijn hart. Deze maand moet hij weer een vervolgonderzoek ondergaan. Tot die tijd heeft de centrale verdediger wel toestemming gekregen van de dokter wel weer lichte inspanningen te mogen verrichten.

Roderick Gielisse is na zijn schorsing in Leeuwarden wel weer inzetbaar.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.