Black & White bingo voor de Lammetjes

Hier weer een bericht van de leukste kidsclub van Nederland!

Het bestuur van de juniorclub is wat veranderd. Johan is weg bij de lammetjes, maar blijft wel af en toe meehelpen. We zullen hem wel missen hoor!!!

We hebben binnenkort een super gave activiteit op het programma staan. Op zondag 12 december 2010 organiseren we een bingo, maar geen gewone bingo. Het thema van deze avond is black and white, dus is het de bedoeling om in het zwart\wit gekleed naar de bingo te komen. Er zijn genoeg vrijwilligers om de kleinere kinderen te helpen, dus de ouders hebben een middagje vrij. Ook dit jaar hebben we weer hele mooie prijzen, waaronder een shirt met handtekeningen van alle spelers en een mini feestje voor jou en je vrienden.

Dus even kort samengevat:

Wat…………een black and white bingo.

Waar……….in het supportershome.

Wanneer… zondag 12 december.

Voor wie….voor leden en introducés.

Hoe laat…..van 13.30-16.00 uur.

Kosten……..1 euro

Opgeven…..t\m 10 december, via mail, telefonisch of bij 1 van de bestuursleden.

Wees er wel op tijd bij, want VOL=VOL.

Tevens willen we aangeven dat jullie altijd kunnen komen voor vlaggen of de line up. We hebben sinds kort onze eigen website, waar je altijd kunt lezen welke activiteiten er zijn. www.jcdelammetjes.nl Ook hebben we sinds kort een eigen dvd gemaakt met meer dan 2000 foto”s en filmpjes van de afgelopen jaren. De dvd is te koop bij ons en in de fanshop voor 5 euro. Binnenkort hebben we ook onze eigen hyves pagina.

Groetjes jc de Lammetjes, FC Dordrecht.

Jolanda, Mandy, Patrick, Armand, Stefan en Conchita.

Juniorclub ”de Lammetjes” FC Dordrecht
jcdelammetjes@hotmail.com

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.