Bijzonderheden FC Dordrecht – Sparta Rotterdam

Beste supporter, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam willen we nog enkele bijzonderheden aankaarten.

Online Tickets

Aan alle supporters die online een ticket gekocht hebben vragen we om dit ticket thuis te printen om alles vlot te doen verlopen.

Kassaverkoop

Vanaf 15.30 gaan de laatste kaarten die nog te koop zijn achter de goals, tribunes Noord en Zuid, in de verkoop bij de kassa op P2.

Parking

De parkeerplaats P2 (Reewegzijde) zal op de wedstrijddag vanaf 15:00 publiek open gaan. Wees ruim op tijd want het stadion is zo goed als uitverkocht. Ook vragen wij om de instructies van de parkeerwachter strikt te volgen. Zo kunnen wij zoveel mogelijk mensen laten parkeren op P2. Als de parkeerplaats aan de Reeweg vol is graag parkeren bij Sportpark Reeland (Halmaheiraplein) of bij DFC/RCD en liefst niet in de wijk (land van Valk) achter het stadion.

Opening stadion 15.15

Vanaf 15:15 zal het Riwal Hoogwerkers Stadion geopend zijn voor het publiek.  Alle verkooppunten zullen om 15:15 open gaan. Door de immense drukte zal Brasserie De Schaapskooi open zijn als extra verkooppunt. Hier kunnen diverse broodjes gekocht worden voor schappelijke prijzen.

Vuurwerk

Uiteraard is vuurwerk verboden in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Het gebruik van vuurwerk schaadt het imago van de club en zal beboet worden. Gelieve dus geen vuurwerk mee te nemen naar het stadion.

Wij willen samen met jullie voor een goede sfeer zorgen dus gelieve je te houden aan deze aandachtspunten.

Bedankt en tot straks!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.