Bestel je seizoenkaart en win leuke prijzen!

De Jupiler League is vanaf komend seizoen uitgebreid naar twintig clubs, dat betekent dat we maar liefst twee extra thuiswedstrijden spelen.  Ondanks alle veranderingen blijft de vrijdagavond voor FC Dordrecht in principe de vaste speelavond.

Wij hopen dat u zoals voorgaande jaren ons weer vol enthousiasme komt ondersteunen en dus hebben wij besloten om de prijzen van de seizoenkaarten niet te verhogen.

Wij willen uw loyaliteit nog extra belonen door een aantal leuke prijzen te verloten.

Wanneer u voor  12 juli een seizoenkaart aanvraagt  maakt u kans op prijzen zoals een gesigneerd wedstrijdshirt, een gesigneerde voetbal, een vriendenarrangement ( 4 extra kaarten voor een wedstrijd naar keuze plus een meet and greet met de spelers) of een gratis seizoenkaart.

Wilt u kans maken op één van deze leuke prijzen en bovendien profiteren van de extra voordelen van een seizoenkaart, zoals voorrang bij (gratis) kaarten voor bekerwedstrijden en/of play-offs, bestel dan nu een seizoenkaart 2013-2014.

Indien u het antwoordformulier voor 12 juli ingevuld aan ons terugstuurt, dan zullen wij ervoor zorgen dat u de seizoenskaart voor de 1e thuiswedstrijd in uw bezit heeft. Bestellen via de mail is natuurlijk ook mogelijk, waarbij wij aanmerken dat een betaling via een machtiging (incasso) zeker bij bestelling via de mail het snelste en voor u gemakkelijkste betaalmiddel is.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.