Belgisch jeugdinternational Kristiaan Haagen van Anderlecht naar FC Dordrecht

Kristiaan Haagen heeft een 2-jarig contract getekend bij FC Dordrecht. De 1.91 cm lange linkercentrale verdediger komt over van RSC Anderlecht waar hij het afgelopen seizoen speelde in U21.
In augustus 2013 was het toenmalig Anderlecht trainer John van den Brom die Haagen toen als 18-jarige overhevelde naar het eerste elftal. Haagen trainde de afgelopen twee seizoenen regelmatig mee met het eerste elftal van Anderlecht en speelde in diverse oefenwedstrijden van het eerste elftal mee. Ook in de oefenwedstrijd van het eerste elftal van Anderlecht tegen FC Dordrecht in september 2014 speelde Haagen mee.

Haagen is al lange tijd jeugdinternational van België en speelde tien officiële interlands met België onder de 16, 18 en 19.
Ook kwam Kristiaan Haagen diverse wedstrijden uit voor Anderlecht in het prestigieuze UEFA Youth League toernooi.

Haagen: “Ik heb met een aantal clubs uit Belgie en Nederland gesproken. De mensen van FC Dordrecht wisten mij echt te overtuigen. Voor mij is het belangrijk dat ik veel kan gaan spelen bij een aanvallende ploeg en me zo kan gaan ontwikkelen. Dat plaatje klopte het beste bij FC Dordrecht.

Foto: RSC Anderlecht

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.