Belangrijke avond voor de club

Woensdagavond (8 januari) begint in het Stadskantoor aan de Spuiboulevard een voor FC Dordrecht belangrijke Raadsbijeenkomst van de Gemeenteraad. Op de agenda staat, na het negatieve besluit in november vorig jaar, voor de tweede maal de herstructurering van Sportpark Krommedijk op de agenda. Voor de toekomst van FC Dordrecht is het van groot belang dat het de noodzakelijke plannen voor het stadion ook daadwerkelijk kan realiseren. Daarom zal algemeen directeur Hans de Zeeuw gebruik maken van het inspraakrecht.

De Supporters Vereniging ziet het belang van de uitkomst van deze vergadering voor de toekomst van “hun” club. Zij hebben dit moment aangegrepen om supporters op te roepen hierbij aanwezig te zijn. Naast de aanwezigheid van supporters spreekt ook een drietal supporters tijdens de bijeenkomst. De SV wilt om 20.00 uur verzamelen voor de ingang van het Stadskantoor. Om 20.30 uur gaan de supporters gezamenlijk naar de zaal om vanaf de publieke tribune de bijeenkomst te volgen. De SV heeft een aantal aandachtspunten opgesteld:

– Verzamelen om 20.00 uur op het plein voor het Stadskantoor.
– Om 20.30 uur gezamenlijk als één groep naar binnen.
– Er zijn drie supporters die namens de SV de raad toespreken.
– Alle sprekers krijgen de ruimte om hun verhaal te doen.
– Kom allen in de clubkleuren. Trek je shirt aan en doe je sjaaltje om.
– Supporters zijn aanwezig, maar verstoren de avond NIET

Wij verwachten van onze supporters dat zij op een gepaste manier laten blijken dat onze prachtige club springlevend is. FC Dordrecht bedankt de SV voor haar inzet, onvoorwaardelijke steun en aanwezigheid.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.