Kaartverkoop uitwedstrijden Spakenburg en Volendam

De inschrijvingen voor de verkoop naar Spakenburg en FC Volendam zijn van start!

Dinsdagavond op 26 oktober wordt er om 20:00 uur afgetrapt voor de eerste ronde van de KNVB Beker. De supportersbus vertrekt op tijd vanaf het stadion om de files te voorkomen. Er wordt vertrokken om 17:30 uur. De kosten voor niet leden van de supportersvereniging zijn €25,-  en voor de leden kost de buscombi €15,-. Ook is de autocombi mogelijk. Voor maar €5,- kan jij FC Dordrecht aanmoedigen in Spakenburg!

Vrijdag 29 oktober staat de uitwedstrijd tegen FC Volendam op het programma. Deze uitwedstrijd staat bekend om het traditionele bezoekje aan De Dijk voorafgaand aan de wedstrijd. We zijn vanaf 17:00 uur welkom in Volendam en daarom vertrekt de bus om 15:30 uur. De eerste stop zal in Volendam zijn om te eten en te drinken. Vervolgens zal er op tijd vertrokken worden naar het stadion, zodat er niks wordt gemist van deze wedstrijd. De kosten voor niet leden van de supportersvereniging zijn €25,-  en voor de leden kost de buscombi €15,-. De autocombi is €10,- per persoon.

Als je zeker wil zijn van een plekje in de bus schrijf je dan op tijd in! Dit kan via inschrijving@fcdordrecht.nl of bij de supportershome na afloop van de wedstrijd tegen FC Den Bosch Via dit e-mailadres kun jij je ook inschrijven voor de autocombi’s. Onze spelers kunnen onze steun goed gebruiken, dus zorg je dat erbij bent en schreeuw FC Dordrecht naar een overwinning!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.