Autocombi naar Breda verboden

Vannacht hebben “supporters” van FC Dordrecht het supporterscafé van NAC beklad en elders ook de handtekening van “078” achtergelaten. Dit misbruik van het eigen stadion heeft in Breda veel kwaad bloed gezet en in de loop van de morgen is de stemming omgeslagen. Om reden van openbare orde en de veiligheid voor de supporters van FC Dordrecht heeft de driehoek van Breda vanmiddag besloten dat er uitsluitend nog met een buscombi naar het Rat Verlegh stadion gereisd mag worden.

Dit betekent dat de wedstrijd niet met eigen vervoer bezocht kan worden. Supporters die toch proberen met de auto naar Breda te gaan, zullen door de politie worden teruggestuurd.

Een zeer teleurstellende maatregel welke het gevolg is van een zinloze daad van handjevol. Hiermee duperen zij 125 supporters die nu niet naar de wedstrijd kunnen.

Een dringend beroep op alle supporters die met de auto naar de wedstrijd zouden gaan om thuis te blijven en niet op de een of andere manier te proberen om er alsnog bij te zijn. Over de restitutie van het reeds betaalde toegangskaartje zullen later mededelingen gedaan worden.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.