Ariejan Wallaard; lid van verdienste

In 1995 meldde Ariejan zich bij het toenmalige Dordrecht’90. Als oud scheidsrechter en grensrechter in het betaalde voetbal had hij de ambitie om bij een BVO in ‘het wereldje’ actief te blijven. Dordrecht had hij leren kennen als een club die bij hem paste.

Ariejan werd elftalleider van het tweede team en ontwikkelde zich binnen de club als een toegewijd en bereidwillig medewerker. Zijn kwaliteiten werden onderkend en Robert Verbeek haalde hem bij het eerste elftal waarvan hij sindsdien geen wedstrijd meer heeft gemist. Bij zijn werkgever spaarde en ‘smokkelde’ hij uren om voor de uitwedstrijden op tijd in de spelersbus te kunnen stappen.

Sinds zijn prepensioenering in 2007 is hij zich meer met organisatorische zaken rondom het eerste elftal bezig gaan houden, werd teammanager en runde het wedstrijdsecretariaat voor één, twee en de jeugdopleiding. Daarvoor kwam hij twee dagen per week naar het stadion waar hij op kantoor een eigen plekje had gekregen.

Ariejan, met zijn passie voor FC Dordrecht is hij immer bereid om iedereen van dienst te zijn en niet meer weg te denken uit de organisatie. Deze benoeming als Lid van Verdienste van FC Dordrecht is een meer dan terechte blijk van waardering voor zijn inzet en medewerking aan “zijn cluppie”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.