Amega Groep vernieuwd printerpark nogmaals met de multifunctionals van Multi-Post!

Amega Groep is geen onbekende naam in regio Drechtsteden en omstreken. Ook bij Multi-Post en FC Dordrecht is Amega geen onbekende naam. Al jaren hebben wij een hechte relatie en komen onze bedrijfsauto’s en lease auto’s van AA Lease hier vandaan. Sinds 2016 is het printerpark van Amega Groep ondergebracht bij onze afdeling Document Solutions en in 2021/2022 zijn er 70 machines onder het service contract vernieuwd bij Amega Groep.

Aan het woord Reinier de Koning, Commercieel Directeur bij Amega Groep:

Ons contract liep af en het was tijd om onze machines te vernieuwen. Wij zijn gezien de goede relatie en de fijne dienstverlening weer met Multi-Post in gesprek gegaan en hebben ervoor gekozen om ons printerpark wederom door Multi-Post te laten vernieuwen. De samenwerking loopt erg goed en als we een vraagstuk hebben, ontvangen we ook de juiste antwoorden terug van de vertegenwoordigers. Dan weet je ook dat je met een gedegen partij zaken aan het doen bent.”

Bij Multi-Post ben je ook aan het goede adres als het gaat om passend advies en zorgen zij ervoor dat de multifunctionals zijn afgesteld op de organisatie. “Wij vertegenwoordigen een reeks automerken. Onze importeur maakt voor ons daarmee de keuze met welke ICT Systemen wij werken” aldus Reinier de Koning “Het was voor ons dus ook belangrijk dat de printers dezelfde taal spreken als onze ICT systemen. Multi-Post heeft ons hier goed in geadviseerd en geven ook vaktechnische antwoorden die wij nodig hebben.”

Hoe hebben jullie de samenwerking verder ervaren?

Reinier de Koning: “Heel goed, Multi-Post is vakkundig, heeft een flexibele instelling waar we naar op zoek zijn en ontzorgen ons. Onze lange relatie zorgt ook voor een warme band tussen Amega Groep en Multi-Post”

Dat zijn altijd mooie woorden om te horen van een langdurige en trouwe klant!

Soufiane Haddad, commercieel manager van FC Dordrecht: ‘’ Het is goed om te zien dat bedrijven die beide partner zijn van FC Dordrecht elkaar hebben gevonden om zaken met elkaar te doen. Dit past mooi in de breed gedragen visie en het plan van Energiek Dordt, waarin samenwerken centraal staat. Dat er zo’n succesverhaal ontstaat tussen onze sponsoren is goed om te horen. Samen nieuwe energie creëren!’’

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.