AH van der Poel wedstrijdsponsor

Albert Heijn van Cees van der Poel is vandaag de wedstrijdsponsor tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC. De supermarkt van de oud-directeur zal wedstrijdsponsor zijn als FC Dordrecht op jacht gaat naar een overwinning tegen de club uit Breda.

Van der Poel was ooit de jongste supermarkteigenaar van Nederland en heeft nu drie AH-supermarkten. Een vestiging in Sint-Willebord, een nieuwe vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht en een vestiging in Dordrecht. Hij is al sinds 2009 sponsor bij FC Dordrecht en zal vandaag de prijs aan de man of de match overhandigen.

“Speciaal is dat niet voor mij, omdat ik al zo lang betrokken ben bij deze club. FC Dordrecht betekent voor mij een mooi avondje uit na een werkweek met gezelligheid in de businessclub en hopelijk goed voetbal. Het zal vooral op strijd aankomen. Ik hoop dat ze zich niet laten gek maken door NAC en dat de punten eindelijk een keer op de Krommedijk blijven. Dat moet toch een keer lukken?’’

Bent u ook geïnteresseerd naar de sponsormogelijkheden binnen de club, zoals de matchdaysponsor? Neem dan contact op met commercie@fcdordrecht.nl!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.