Aftrap BOB campagne in de sportkantine

Zaterdag zal de aftrap van de BOB campagne plaatsvinden in het Riwal Hoogwerkers Stadion rondom de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Voor en tijdens de wedstrijden zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden die in het teken staan van de aftrap van de ‘BOB campagne in de sportkantine’.

Bob in de sportkantine bij FC Dordrecht

In de regio Drechtsteden kunnen sportverenigingen deelnemen aan de campagne “Bob in de Sportkantine”. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. De gemeente steunt deze campagne en daarom is Verkeerswethouder Rik van der Linden zaterdagavond aanwezig bij de wedstrijd FC Dordrecht – FC Eindhoven.
Een echte Bob heeft 0% op!

Wij doen mee!

Wethouder Rik van der Linden: “Ik vind deze campagne belangrijk omdat het bezoekers in de derde helft aanspoort om met elkaar af te spreken wie de Bob is. We willen dat iedereen veilig thuis komt en als wethouder maak ik een punt van 0 verkeersslachtoffers”.

De campagne Bob in de Sportkantine creëert bewustzijn voor de gevaren van alcohol in het verkeer, na het sporten. Dit jaar loopt de campagne in de regio’s Drechtsteden, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, MRDH regio Rotterdam en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Hoe kunnen clubs meedoen?
Sportclubs kunnen op verschillende manieren meedoen aan de campagne en worden daarvoor ook nog eens beloond, bijvoorbeeld door het winnen van een Limo voor de Bob! Met de Limo voor de Bob wordt de ultieme Bob van de vereniging in stijl naar huis gebracht.

Op dit moment kan een Limo voor de Bob gewonnen worden door deel te nemen aan de BOB-quiz, deze kan tot 23 november gespeeld worden via www.hoegoedkenjijbob.nl. De punten van alle leden worden per vereniging opgeteld, en de vereniging met de meeste punten wint een Limo voor de Bob. En dat is niet alles, alle deelnemers ontvangen ook een BOBslee! Doe dus snel mee!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.