ADO Den Haag – FC Dordrecht 0–2

Dinsdag 17 juli 2018 heeft ons eerste team een perfecte overwinning geboekt op ADO Den Haag. Een prima opsteker in de voorbereiding naar de komende Keuken Kampioen Divisie.

De eerste helft was doelpuntloos maar spannend. In de tweede helft was het Jeremy Cijntje die voor de 0 -1 zorgde. Onze mannen lieten het daar niet bij zitten, bleven goed spelen en druk zetten met passie en beleving. Dat resulteerde in de slotfase van de wedstrijd in een fraaie goal van Abdullah Achahbar: 0 – 2! Het zal duidelijk zijn dat op de terugweg de spelersbus meer leek op een feestbus.

Een voorbode voor het nieuwe seizoen? Zoals Peter Drijver (TD) zegt: “We hebben een nieuwe groep die is ontstaan uit samenwerking en vertrouwen. Dat zie je bij de trainingen en nu dus ook op het veld. En je ziet de stappen die we hebben gemaakt met ons nieuwe technische beleid. Dat belooft heel wat voor het komende seizoen. Ik ben er zeker van dat deze overwinning geen uitzondering is!”

Met deze overwinning is de reis naar Den Haag een hele leerzame geworden. Gerard de Nooijer weet waar we nog tekort schieten maar vooral weet hij wat onze mannen kunnen. De wedstrijd tegen ADO Den Haag was een goede repetitie waarvan wij veel geleerd hebben. Wij zien het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet. Zelfs het eerste elftal is al bijna rond!

Opstelling FC Dordrecht: Petar Stoskovic, Antonio Stankov (Lewis Montsma), Daniël Breedijk, Lewis Montsma (Maarten Peijnenburg), Brandon Ormondo-Ottewille, Thijs Timmermans (Gor Agbalian), Savvas Mourgos, Quincy Hogesteger (Dwayne Green), Siebe Schets (Jeremy  Cijntje), Renny Smith (Abdelghani El Bachir), Ritchie Zenga

(Foto met dank aan ADO Den Haag)

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.