Adnan Alisic terug in Dordt

Na vijf jaar keert Adnan Alisic terug in Dordrecht. De technische middenvelder speelde op huurbasis van FC Utrecht in het seizoen 2006-2007 al eerder op de Krommedijk. Alisic speelde dat succesvolle jaar alle wedstrijden mee en bereikte met FC Dordrecht de Play-Offs waarin het tot de halve finale kwam. RKC Waalwijk had toen een beslissingswedstrijd nodig om Dordt een halt toe te roepen.

Adnan Alisic (28) werd vervolgens door Excelsior naar zijn geboortestad gehaald. Hij speelde vier seizoenen op Woudestein waar hij na de degradatie in 2008 twee seizoenen later ook de promotie naar de Eredivisie via de Play-Offs mee mocht vieren.

Afgelopen seizoen speelde Alisic in Hongarije bij Debreceni VSC, voormalig kampioen en meervoudig bekerwinnaar.

Alisic, inmiddels vader van twee kinderen, is opgetogen weer bij zijn oude club aan de slag te gaan: “Ik heb hier met veel plezier gespeeld en voelde me thuis in Dordt. Het is leuk om nu dezelfde mensen allemaal terug te zien. Dat zegt ook wel iets over deze club. Ik ben blij terug in Nederland te zijn en voor zover ik de groep nu kan bekijken, geloof ik erin dat we er een mooi jaar van kunnen maken”.

Marco Boogers is enthousiast over de rentree van Alisic: “Het is gewoon een hartstikke goeie voetballer. Toen was hij al erg belangrijk voor het elftal, maar sindsdien is hij alleen nog maar beter geworden. Met zijn ervaring in de eredivisie en het buitenland gaat hij van grote waarde voor Dordrecht worden”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.