Activiteiten rondom Riwal Hoogwerkers Stadion stopgezet

FC Dordrecht treft naar aanleiding van het coronavirus maatregelen. Hiermee volgen wij de adviezen van het RIVM op en wordt het beleid aangepast waar nodig is. De gezondheid van een ieder gaat boven alles.

De directie heeft in samenspraak met technisch manager Harry van den Ham besloten om de trainingen van aankomende week te afgelasten. Hiermee wordt het advies van de KNVB en het NOC*NSF opgevolgd. Verder worden maatschappelijke trajecten en overige activiteiten in en rondom het Riwal Hoogwerkers Stadion stopgezet. Voor het schoolproject Playing4Succes wordt het scholenadvies van vandaag opgevolgd.

Voor het kantoorpersoneel volgen wij de richtlijnen van het RIVM op. Dit houdt in dat alle werknemers/vrijwilligers indien mogelijk vanuit huis werken. Daarom is FC Dordrecht de aankomende week enkel per mail bereikbaar via info@fcdordrecht.nl. Wij proberen zo snel mogelijk contact op te nemen.

Houd voor updates onze mediakanalen in de gaten of kijk voor de laatste updates over het coronavirus op de website van het RIVM.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.