Aanleg veld begint 10 juli > trainingen bij Oranje Wit > annulering Open Dag

Op dinsdag 10 juli wordt in het Riwal Hoogwerkers Stadion gestart met de verwijdering van de kunstgrasmat* en de bijbehorende onderlaag ten behoeve vande nieuwe hybride natuurgrasmat. Dat heeft uiteraard ook de nodige consequenties voor de trainingen van de selectie van Gérard de Nooijer.

De lokale amateurvereniging Oranje Wit heeft FC Dordrecht geholpen door de velden en kleedruimtes ter beschikking te stellen voor de trainingen die daar vanaf morgen dagelijks vanaf 10 uur zullen plaatsvinden. Een mooie geste van Oranje Wit, waarvoor FC Dordrecht de club en haar bestuur zeer erkentelijk is.

In verband met een gewijzigde planning van het nieuwe veld heeft FC Dordrecht het besluit moeten nemen om de Open Dag voor 4 augustus te annuleren. De oefenwedstrijd tegen tweede divisie kampioen gaat die dag wel door, maar dan bij tegenstander Katwijk (aanvang half 3).

De directie van FC Dordrecht vond na nader overleg met de veldleverancier het risico te groot dat bij enige vertraging in de oplevering op het laatst besloten zou moeten worden om e.e.a. te annuleren of te verplaatsen.

 

*Meerdere geïnteresseerden hebben zich aan de Krommedijk gemeld om een stuk van het kunstgrasveld te kopen. Dat is niet mogelijk. Het veld krijgt in zijn geheel een andere (voetbal)bestemming.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.