58 Energiek Dordt friskijkers, dwarsdenkers en doeners in ons stadion

Heel gaaf om telkens te ervaren hoe we samen met een koplopersgroep, afgevaardigden van onze Energiek Dordt partners uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs, gezondheidszorg, kunst- en cultuur en maatschappelijke organisaties nieuwe energie creΓ«ren.

Om met de verbindende kracht van een volkssport bij te dragen aan oplossingen voor complexe opgaven in de stad en de regio. Er onderweg ook nieuwe relaties, ideeΓ«n, gave samenwerkingsprojecten en verdienmodellen ontstaan voor partners en de club.

We hebben deze keer vier van vele samenwerkingsprojecten met elkaar besproken:

 

π—˜π—‘π—˜π—₯π—šπ—œπ—˜π—ž 𝗗𝗒π—₯𝗗𝗧 π— π—˜π—˜π—§π—¦ 𝗧𝗒𝗨π—₯ π——π—˜ 𝗙π—₯π—”π—‘π—–π—˜ π—™π—˜π— π— π—˜π—¦
We gaan de kennis van de Eerste Klimaatneutrale Wedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal delen, inzetten voor de Tour de France Femmes die op 13 augustus in Dordrecht vertrekt. We willen wederom laten zien hoe je door samenwerking oplossingen versneld kunt realiseren en die verbinden aan duurzaamheidsambities van de stad (klimaatneutraal 2040), de regio (klimaatneutraal 2050) en Tour de France (klimaatneutraal 2030). En niet onbelangrijk, hoe je de samenleving kunt bereiken, betrekken en in beweging kunt brengen.

 

π—˜π—‘π—˜π—₯π—šπ—œπ—˜π—ž 𝗗𝗒π—₯𝗗𝗧 π—©π—œπ—§π—”π—Ÿπ—œπ—§π—˜π—œπ—§π—¦π—›π—¨π—•
We gaan door regionale samenwerking met de verbindende kracht van een volkssport en een waardevolle community aan vitaliteitsopgaven werken in Gemeente Dordrecht en regio Smart Delta Drechtsteden.

 

π—˜π—‘π—˜π—₯π—šπ—œπ—˜π—ž 𝗗𝗒π—₯𝗗𝗧 𝗔π—₯π—•π—˜π—œπ——π—¦π— π—”π—₯π—žπ—§π—£π—Ÿπ—”π—”π—§π—¦
Samenwerken op de arbeidsmarkt. Vraag en aanbod van partners verbinden, waardoor er praktische oplossingen ontstaan voor partners. Lancering in maart.

 

π—˜π—‘π—˜π—₯π—šπ—œπ—˜π—ž 𝗗𝗒π—₯𝗗𝗧 𝗖𝗛𝗔π—₯π—šπ—˜
Sportverenigingen helpen te verduurzamen en direct inkomsten voor de vereniging realiseren zonder investering. Met ontwikkeling naar andere sectoren in Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden. Lancering in maart.

 

www.energiekdordt.nl: Hoe wij gezond en waardevoller willen worden voor partners, de stad en de regio en daardoor de sportieve prestaties verbeteren. Top 6 KKD in 2025-2026.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.