FC Dordrecht verwelkomt NESTcoat als nieuw lid van de Business Club!

Afkomstig uit Dordrecht, brengt NESTcoat als specialist in onderhoud en reparatie van metaalconserveringen hun aandacht voor MVO nu ook binnen in de Business Club. Dit partnerschap symboliseert een gedeelde toekomstvisie. Met Energiek Dordt onderscheidt FC Dordrecht zich door een unieke focus op duurzaamheid, een visie die NESTcoat volledig deelt. Hierin vinden beide elkaar, gedreven door de overtuiging dat duurzaamheid en samenspel de toekomst zijn.

Wij zijn een organisatie gefocust op de oppervlaktebehandeling van metalen. Inhouse en op locatie wordt
gewerkt aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten. Het sterk houden van de coating en het metaal is een proces dat nooit klaar is. Denk hierbij maar eens aan een auto. Als u deze niet schoonmaakt zal de vervuiling de lak aantasten en daarna ook het metaal. Zonder onderhoud verliest de conservering zijn kwaliteit. Daarom richten we ons op het vormen van partnerschappen met onze klanten. We hopen anderen het belang van een goede metaalconservering in te laten zien. Dit is duurzaam en bespaart kosten op lange termijn.

Door deze nieuwe verbinding kan direct een actieve bijdrage worden geleverd aan de gedeelde visie, het lokale ondernemerschap en stimulans van de sportsector! Samen kijken we uit naar een succesvol partnerschap en de creatie van nieuwe energie.

Soufiane Haddad: “NESTcoat is een mooi Dordts bedrijf met internationale ambities. We zijn blij dat ze zijn aangesloten bij de club!”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.