Een geslaagde dag!

Op zondag 24 september vond aan de Krommedijk het evenement ‘Hart4Slachtoffers’ plaats om geld op te halen voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije, Syrië en Marokko. Het was een druk bezocht evenement met als afsluiting een benefietwedstrijd tussen FC De Rebellen en de FC Dordrecht Legends.

Op het terrein van FC Dordrecht werden verschillende activiteiten georganiseerd waar enthousiaste kinderen actief aan deelnamen. Het FIFA toernooi georganiseerd door GeeGee Gaming was erg populair onder de kinderen. De kickboks clinic werd verzorgt door Darryl Verdonk. De clinics van DFC en De Rebellen werden druk bezocht, iedereen was lekker aan het voetballen.

De wedstrijd tussen FC De Rebellen en FC Dordrecht Legends werd afgetrapt door Marc Merx, wethouder in Dordrecht. Na het eerste fluitsignaal ontvouwde zich een boeiende wedstrijd vol spektakel. Wij willen daarom ook alle Legends van FC Dordrecht bedanken met als aanvoerder Johan Versluis. Ook de huidige assistent-trainers van FC Dordrecht, Pascal Bosschaart en Rick Hoogendorp, namen deel aan de wedstrijd. Het eindresultaat was een 4-3 overwinning voor FC De Rebellen.

Tijdens de activiteiten en de wedstrijd waren ook bekende voetballers aanwezig, waaronder Royston Drenthe en Soufiane Touzani. Drenthe verzorgde een clinic voor de jeugd, waarbij de kinderen niet alleen veel plezier hadden, maar ook nog eens veel leerden. Touzani was enorm populair onder de kinderen en werd daarom overspoeld met aandacht.

Het doel van ‘Hart4Slachtoffers’ was geld ophalen voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije, Syrië en Marokko. Door middel van voetbal werd er veel geld opgehaald voor deze slachtoffers. Het eindbedrag is €100.000 geworden. Bedankt voor jullie bijdrage en aanwezigheid!

Het belang van de gemeenschap voorop. Door met de verbindende kracht van een volkssport, samen met partners uit verschillende sectoren een waardevolle community (club) te bouwen, kunnen we iedereen in de samenleving bereiken. We creëren voorwaarden om niet alleen met elkaar problemen op te lossen, maar vooral ook om door samenwerking nieuwe ideeën, initiatieven, diensten, producten en nieuwe verdienmodellen te creëren.
Een nieuwe Betaald Voetbal Organisatievorm om de impact van het Betaald Voetbal voor Gemeente Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden te vergroten. Buiten en op het veld.
Bedankt voor jullie bijdrage en aanwezigheid 🙌
Samen staan we sterk 💚

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.