OSONYQ “official sports drinks supplier”

FC Dordrecht en OSONYQ zijn zeer verheugd een driejarige samenwerking aan te kondigen, waarbij OSONYQ als “official sports drinks supplier” tot en met het seizoen 2021-2022 alle elftallen van FC Dordrecht van haar sportdranken voorziet.

“Als club wil je op alle vlakken steeds verder professionaliseren en dus ook qua voeding. De zoektocht naar een nieuwe leverancier van isotone dorstlessers was een korte. OSONYQ is op de markt de enige sportdrank zonder vitamines. Dit betekent dat onze diëtist exact kan bepalen wat onze spelers tot zich krijgen. Bovendien weet OSONYQ, met partners als Juventus en AS Monaco, precies wat een voetbalclub nodig heeft. Zo kan FC Dordrecht optimaal presteren, zowel op het veld, als commercieel”, aldus operationeel directeur Peter Nolet van FC Dordrecht.

Herma van Keulen, Sales Director Benelux OSONYQ: “Na de recente partnerships met AS Monaco en Rangers FC zijn we als Nederlands merk enorm blij met een nieuwe samenwerking in ons thuisland. OSONYQ, een nieuwe speler in de markt van sports drinks heeft binnen het voetbal reeds partners als Vitesse, FC Volendam en de Italiaanse topclub Juventus. De verbintenis met FC Dordrecht zal bijdragen tot een grotere nationale naamsbekendheid van onze natuurlijke isotone sportdrank en meer aandacht voor gezonde voeding. De visie van Dordrecht past uitstekend bij OSONYQ ‘Samen strijden, samen winnen’ zal derhalve volledig tot zijn recht gaan komen. Daar ben ik van overtuigd.”

FC Dordrecht en haar directie verheugen zich op een langdurige, succesvolle samenwerking met OSONYQ. OSONYQ zal ook verkrijgbaar zijn in alle horeca-verkooppunten in het stadion.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.