16 miljoen coaches

Tweede Jupiler League Fan Onderzoek van start

Vanaf vandaag is het voor supporters mogelijk om hun mening te geven over de Jupiler League in het algemeen en hun club in het bijzonder.

Voor de tweede maal bundelt de Jupiler League in samenwerking met KNVB Expertise en Blauw Research haar krachten in het Jupiler League Fan Onderzoek 2010. Met ruim 12.000 deelnemers aan het Fan Onderzoek in 2009 was het onderzoek vorig jaar een groot succes met een veelbelovend vooruitzicht voor dit jaar.

De doelstelling van het Fan Onderzoek is om de Jupiler League clubs inzicht te verschaffen in houding, gedrag en verwachtingen van haar voetbalfans. Het Fan Onderzoek zal concrete aanknopingspunten bieden om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften van de fans.

Als de supporter de vragenlijst volledig invult maakt hij of zij automatisch kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van zijn of haar favoriete club, een officiële wedstrijdbal of twee kaartjes voor de wedstrijd Nederland – Oostenrijk.

Tot en met vrijdag 24 december krijgt iedere supporter de kans om zijn of haar mening te laten horen op www.fanonderzoek.nl

De belangen van de achttien Jupiler League clubs worden behartigd door de Coöperatie Eerste Divisie. De CED ondersteunt de clubs bij de verdere professionalisering van de Jupiler League en bij het ontwikkelen van centrale programma’s – van mediapartnerships tot maatschappelijk verantwoorde initiatieven als ‘Playing for Success’ (voor kinderen met leerachterstand) en ‘Sportivitieit & Respect’.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.