๐——๐—ฒย ๐Ÿญ๐—ฒย ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—น๐—ฒย ๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑย ๐—ถ๐—ปย ๐—ต๐—ฒ๐˜ย ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€ย ๐—•๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—ฑย ๐—ฉ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎl

Ter inspiratie brengen we in aanloop naar de wedstrijd een aantal uitdagingen in beeld. Wat betekent het spelen van een klimaatneutrale wedstrijd voor de club, de stad en de regio?

๐—”๐—ณ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ดย ๐Ÿฎ:ย ๐—”๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ย ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟย ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝย ๐—ฒ๐—ปย ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒย ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป.

Een creatie van Energiek Dordt mediapartner Fraimworks in samenwerking met de Supportersvereniging van FC Dordrecht, Gemeente Dordrecht, Energiehulp en FC Dordrecht.

Voor informatie over Energiehulp:ย https://energiehulp.nl/dordrecht/

Deze wedstrijd is een gezamenlijke uitdaging in Gemeente Dordrecht en Smart Delta Drechtstedenom door samenwerking tussen het betaald voetbal, bedrijven, onderwijs, overheid, gezondheidszorg en maatschappelijke organisaties duurzaamheidsdoelen versnelt te realiseren. Voor de club, de stad en de regio.

Klik hier om de video te bekijken: https://youtu.be/-VBvhI92vZY

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.