Thuis tegen Top op maandagavond

Morgen op maandag 14 maart kruisen wij de degens met TOP Oss. Het duel is uit speelronde 27, deze is verplaats vanwege storm Eunice. Er word om 20:00 afgetrapt op aan de Krommedijk. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge. De wedstrijd is live te bekijken via het schakelprogramma van ESPN en live te volgen via ons Twitter verslag.

Vervelende nasmaak

Na het duel van 11 maart tegen Jong Ajax blijft er toch een naar gevoel over in Dordrecht. Het was een wedstrijd met kansen vanuit de counter en met een 3-1 voorsprong leek er geen vuiltje aan de lucht. Helaas wisten de Amsterdammers nog twee keer te scoren. Waaronder een penalty in de slotseconden van de wedstrijd. Onze Schapekoppen hebben gestreden en zo hebben de Schapekoppen tegen Jong Ajax vier punten gehaald in dit seizoen. Wat natuurlijk een goede prestatie is.

Ossenaren blijken lastige tegenstander

TOP Oss blijkt geen makkelijke tegenstander te zijn voor de Dordtenaren. In de afgelopen drie duels wist FC Dordrecht geen punt te pakken en wist het één keer te scoren. Eerder dit seizoen verloor FC Dordrecht in Oss 3-0. Eigenlijk deed de ploeg zichzelf destijds tekort want het speelde aanvallend goed voetbal maar maakte de kansen niet af. De laatste keer dat de Schapekoppen punten wisten te pakken tegen TOP was in seizoen 19/20. Het werd toen in Oss 1-3 met twee goals van Danzell Gravenberch en eentje van Kevin Vermeulen.

Hölscher heeft hoop

Samen met Tim Hölscher blikken wij vooruit op het duel tegen TOP Oss. Tim speelde uit tegen TOP Oss de volledige 90 minuten en heeft zelf ook een verleden bij de club. Voor de middenvelder zitten er tegen TOP misschien zelfs minuten in nu wij tweemaal kort achter elkaar spelen. Benieuwd naar het hele interview, kijk dan hieronder verder: