Miceli redt Dordt in de laatste secondes

FC Dordrecht pakte vrijdagavond een dik verdiende punt na een goede tweede helft tegen FC Den Bosch. Op de Krommedijk werd een 0-3 achterstand teruggedraaid. Miceli schoot in de allerlaatste minuut met een prachtige volley raak: 3-3.

Na het goede spel in Maastricht was de hoop op een goed resultaat groot. De Schapekoppen startte echter matig aan de wedstrijd. Veel kansen waren er niet. De eerste grote kans was voor FC Den Bosch en was meteen raak. Mike van Beijnen schoot na een gevaarlijke voorzet bij de tweede paal de bal knap erin. Net zoals in Maastricht was de tegenvaller nog niet verwerkt of de bal lag weer in het net. Kuijpers kwam één op één met Bossin en schoot raak. 0-2 na 20 minuten.

De gifbeker moest leeg…

Alsof het nog niet erger kon, moest Santoni al noodgedwongen wisselen in de eerste helft. Schuurman moest geblesseerd het veld verlaten en El Azzouzi was zijn vervanger. En de gifbeker was nog niet leeg. Op het moment van de laatste wissel viel er een voorzet van Den Bosch binnen. Van Huizen raakte als laatste de bal en maakte met een eigen goal de derde tegentreffer.

Comeback

Ondanks een 0-3 achterstand was er nog hoop op de Krommedijk. Het publiek liet zoals zo vaak dit seizoen de spelers niet in de steek. En voor de support werden ze beloond. Uit het niks maakte Miceli na een goede voorzet van Hobbel de 1-3. Waar in de eerste helft FC Den Bosch ook snel twee keer achter elkaar scoorde deed FC Dordrecht precies hetzelfde. Kort na de eerste goal maakte Meijer na een goede individuele actie de aansluitingstreffer. Er was hoop en FC Dordrecht kwam met een slotoffensief. Alessio Miceli schoot uiteindelijk in de allerlaatste seconde van de wedstrijd met een prachtige volley raak. Een comeback was een feit!

Zo pakt FC Dordrecht na een dramatische eerste helft, maar een goede tweede helft een dik verdiend punt. Daardoor staat het nog slechts twee punten achter op Almere City. Dinsdagavond staat er een bekeravondje op het programma uit tegen Spakenburg. Voor slechts vijf euro kun je FC Dordrecht steunen naar een volgende bekerronde. Bestel de kaartjes door een mailtje te sturen naar inschrijving@fcdordrecht.nl en je bent erbij!