Talenten van Ajax op bezoek!

De formatie van trainer Ben Kinds speelt morgenavond in het Riwal Hoogwerker stadion tegen het Jong elftal van AJAX. Het verleden laat zien dat dit alles behalve een makkelijk wedstrijd gaat worden.

In de laatste ontmoeting met de Amsterdammers bleek uiteindelijk Jong Ajax met 5-2 te sterk. Jari Schuurman opende de score. Lang kon FC Dordrecht niet genieten van de voorsprong, want zeven minuten later maakte Jensen al gelijk. De beloftenploeg liep uit naar 3-1 door doelpunten van de vertrokken Kemper en Lang. Smith bracht nog voor rust de groen-witten terug in de wedstrijd. Na rust gooiden Kuhn en Lang de wedstrijd in het slot, waardoor de ploeg er met de punten vandoor ging.

Jong Ajax speelde afgelopen speelronde tegen FC Volendam met 1-1 gelijk. Door het doelpunten van Martijn Kaars aan de kant van FC Volendam. Victor Jensen nam de Amsterdamse treffer voor zijn rekening. De ploeg is in de afgelopen vijf speelrondes ook nog eens ongeslagen. De Amsterdammers zijn dus in goede vorm.

Ben Kinds debuteerde tegen Telstar op het veld als hoofdtrainer, helaas wist hij geen punten te bemachtigen in IJmuiden. Het is al weer een hele tijd geleden dat Dordrecht punten heeft gepakt in een wedstrijd. Het is dus morgen de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Jong AJAX is niet de makkelijkste tegenstander, maar de bal is en blijft rond.