Wedstrijd en balsponsor AGOVV thuis

Aanstaande vrijdag zal FC Dordrecht dus thuis voetballen tegen AGOVV om 20.00 uur. Deze wedstrijd is een speciale wedstrijd, omdat er verschillende activiteiten zullen worden gedaan voor en door het Fonds Gehandicaptensport. Deze avond zal er ook gecollecteerd worden voor dit goede doel.

FC Dordrecht zal er zowel vanavond als vrijdag alles aan doen om het een mooie wedstrijd te laten worden. De wedstrijd op 6 april a.s. wordt gesponsord door Administratiekantoor J&D. De wedstrijdbal wordt gesponsord door Arron koffie.

Administratiekantoor J&D

Dienstverlening voor de Startende Ondernemer, de éénmanszaak tot en met de kleine Besloten Vennootschap. Van een simpel belastingformulier tot en met een uitgebreide administratie. Ook het voeren van een volledige loon administratie behoort tot ons pakket. Het begeleiden van, adviseren aan en het opstellen van een bedrijfsplan voor (Startende Ondernemers) is ons ook niet vreemd. En uiteraard hebben we dan nog onze fiscale, – en particuliere dienstverlening.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Arron koffie

Heerlijk genieten van een lekker kopje koffie. Dat wil je thuis maar óók op het werk. Verwen uw medewerkers daarom met een pittige espresso of een romige cappuccino. Schenk uw klanten een overheerlijke wienermelange, een authentieke zwarte koffie of een verkwikkende donkergebrande café au lait.

Arron Koffie zorgt op iedere werkplek voor een perfecte harmonie van koffiesmaken. De koffie is op niveau geselecteerd en op ambachtelijke wijze gebrand. Het is de motor én het visitekaartje van uw bedrijf. Met één druk op de knop van één van de koffie automaten kan het genieten beginnen…

De koffieautomaten kunt u zowel huren als kopen. Als u een koffieautomaat wilt huren vraag dan naar de interessante garantie van het service abonnement.

Arron Koffie “Gebrand op service”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.