Vrolijke maandagavond in De Schaapskooi

Met dank aan Theo Singerling en Multipost was afgelopen maandag Leo van Vliet te gast op de Businessclub van FC Dordrecht.

Op de maandelijkse netwerkavond van de VBD werden de aanwezig sponsors getrakteerd op een mooi overzicht van zijn imposante wielerloopbaan waarin Van Vliet onder de bezielende leiding van Peter Post de hoogtijdagen met o.a. Joop Zoetemelk, Jan Raas en Gerrie Kneteman meemaakte.

Net als bij het WK wegwielrennen hadden de renners destijds geen ‘oortjes’ voor de onderlinge communicatie. “Maar oordoppen waren bij Post vooral na de koers nodig als wij niet het gewenste resultaat hadden gereden”, herinnerde Leo van Vliet zich nog haarfijn. Na deze en andere smeuïge anekdotes was er vanuit de zaal veel belangstelling voor het laatste WK in Limburg waar Van Vliet als bondscoach zijn renners niet in de prijzen zag rijden.

Het geserveerde Curaçao-buffet werd vervolgens tot de laatste korrel rijst met bewonderende smaak geconsumeerd en aansluitend hebben de sponsoren hartstochtelijk mee gejuicht bij de live-uitzending vanuit Helmond op het grote scherm in de Brasserie.

De volgende bijeenkomst is de Algemene Leden Vergadering op maandagavond 5 november. Lex van der Hoek zal hier aftreden als voorzitter en nieuwe bestuursleden zullen toetreden. Nadere bijzonderheden over deze avond zullen later bekend worden gemaakt. Gezien de komende overdracht van de voorzittershamer rekent de VBD erop vele leden te mogen verwelkomen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.