VLS wedstrijd en balsponsor thuiswedstrijd tegen FC Zwolle

VLS is aanstaande vrijdag zowel de wedstrijd- als balsponsor. FC Dordrecht speelt vrijdag de thuiswedstrijd tegen FC Zwolle.

De VLS Groep, met het hoofdkantoor in Zwijndrecht, bestaat uit VLS Beheer, VLS Schoonmaak, VLS Multiservice en VLS Sfeerdecoraties. Daarnaast kent de groep een groot aantal strategische allianties. Hiermee biedt de organisatie een compleet pakket facilitaire diensten aan om de zakelijke markt te bestrijken. De afgelopen 30 jaar ontwikkelde de VLS Groep zich van een kleinschalig, bescheiden familiebedrijf tot een van de grotere facilitaire organisaties in Nederland. Maar wel met behoud van het familiaire karakter.

De facilitaire branche is een jonge bedrijfstak, die pas de laatste decennia de kenmerken van een doordachte zakelijke- en professionele dienstverlening vertoont. Aan die ontwikkeling heeft VLS een wezenlijke bijdrage geleverd. VLS is opgericht in 1979 en heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare facilitair dienstverlener. VLS staat in de top van Nederland, met een eigen identiteit binnen de bedrijfstak. Een no-nonsense cultuur en een familiaire sfeer. Dit draagt bij aan de stabiliteit van het bedrijf en daarmee aan de continuïteit in de relatie met de opdrachtgevers.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.