Businessbijeenkomst 16 april

Wij nodigen u van harte uit voor een inspiratiesessie met top hockeyster Wieke Dijkstra op woensdag 16 april van 17.45 tot 20.00 uur bij FC Dordrecht. Deze sessie is mede mogelijk gemaakt door Randstad.

Parallel topsport en bedrijfsleven

Oud-hockey international Wieke Dijkstra zal u alles vertellen over de parallellen tussen topsport en het bedrijfsleven. Wieke maakte deel uit van de ploeg die in 2008 goud veroverde op de Olympische Spelen in Peking. Sporters bedenken iedere dag weer hoe ze het uiterste uit zichzelf kunnen halen. Eén procent minder inzet kan immers het verschil maken tussen zilver en goud. Deze instelling is ook van belang in het bedrijfsleven.

Daarnaast willen we tijdens deze bijeenkomst ook kennis delen. De arbeidsmarkt is volop in beweging. Zo ook de wet- en regelgeving op het gebied van zaken als ketenbepaling bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten, nul-urencontracten, proeftijden, ontslagrecht en wijzigingen in de ziektewet. Wat voor gevolgen kunnen de (voorgenomen) wijzigingen op dit gebied voor uw bedrijf hebben? In deze kennissessie gaat Lourine Tol, juriste Randstad Nederland, hier dieper op in en beantwoordt zij graag uw vragen.

Locatie
Businessclub FC Dordrecht, Krommedijk 210 in Dordrecht.

Programma
17.00 – 17.45 uur Inloop
17.45 – 18.30 uur Lourine Tol
18.30 – 19.15 uur Wieke Dijkstra
19.15 uur netwerken
Tijdens de presentaties wordt een eenvoudig walking diner geserveerd.

Aanmelden
Ja, ik kom 16 april naar de Businessbijeenkomst inschrijving@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.