Met 2 personen naar de christmas dinerparty

Op zondag 18 december a.s. organiseert FC Dordrecht een stijlvolle Dinerparty in kerstsfeer. De dinerparty zal plaatsvinden in onze “Rabolounge”, waar u culinair verrast zult worden door een heerlijk drie gangen diner.

In een sfeervolle ambiance zullen er 15 sponsortafels á 10 personen klaarstaan.

De Vereniging Businessclub FC Dordrecht heeft 1 tafel afgenomen om door te verkopen aan haar leden, die niet een hele tafel kunnen/willen afnemen. U kunt per 2 stoelen afnemen, oftewel voor 300 euro. Het is gewenst dat onze leden met hun partner komen en dat er eventueel wordt overwogen mee te bieden op één van de wel zeer mooie veilingstukken ! Bij voldoende belangstelling voor eind deze week bestaat wellicht de mogelijkheid dat er nog 1 tafel extra beschikbaar is, maar deze is al in optie dus haast is geboden.

Gedurende deze speciale avond kunt u genieten van een ongedwongen sfeer, waarbij u heerlijk kunt dineren, kunt genieten van een stukje entertainment en mee kunt doen aan de veiling.

Tijdens de veiling zal FC Dordrecht zeer interessante items veilen. De opbrengsten van deze veiling komen volledig ten gunste van FC Dordrecht.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 19.00 uur Ontvangst
  • 19.30 uur Welkomstwoord
  • 20.00 uur Drie gangen diner
  • 21.30 uur Veiling o.l.v. Victor Deconinck
  • 22.30 uur Grand dessert
  • 23.00 uur After Dinerparty, verrassend muzikaal optreden
  • 00.30 uur Einde

Tevens zal een graag geziene “Mystery Guest” deze avond nog interessanter maken.

Bent u geïnteresseerd? Of wilt u gebruik maken met 2 personen van dit unieke aanbod? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door om teleurstelling te voorkomen via: kim.vrolijk@fcdordrecht.nl. Vol=Vol.

Wij hopen u van harte welkom te mogen heten op zondag 18 december aanstaande!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.