LED Board reclame vanaf 1 euro

FC Dordrecht heeft de kans gekregen om bij acht thuiswedstrijden één minuut extra LED Board reclame te verkopen.  In samenwerking met BVA Auctions worden de minuten geveild vanaf het bedrag van  1,-. Een mooie gelegenheid om uw bedrijf voor een leuk bedrag extra exposure te geven en daarnaast steunt u FC Dordrecht.

Iedereen kan meedoen
Omdat de  startprijs* slechts  1,- bedraagt is het ook voor kleine ondernemers betaalbaar om een keer hun bedrijfsnaam via LED Boarding wereldkundig te maken. Maar ook grote bedrijven die al LED Board reclame hebben ingekocht kunnen extra aandacht genereren.  Natuurlijk kunt u particulier meebieden om bijvoorbeeld een goed doel in het zonnetje te zetten.

Hoe werkt het?
Vanaf vrijdagavond gaan de acht ‘FC Dordrecht kavels’ in de verkoop via BVA Auctions

De veiling sluit na 5 dagen, de sluitingsdatum staat per kavel aangegeven. Om te bieden dient u zich eenmalig in te schrijven bij BVA Auctions. Dat kan door dit formulier in te vullen. Vanaf dat moment kunt u bieden op de aangeboden kavels.

Wij hopen dat u allemaal een bod uitbrengt op onze kavels ,  samen bieden is samen winnen!

Meer informatie vindt u in de FAQ van BVA Auctions. Of u kunt contact opnemen met FC Dordrecht via dit mailadres: secretariaat@fcdordrecht.nl 

* Let op voor bedrijven die nog geen LED Board reclame hebben worden er 350 euro animatiekosten berekend.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.