Businesskaarten AZ

Op dinsdag 18 december speelt FC Dordrecht in de vierde ronde van de KNVB Beker thuis tegen AZ.

Afgelopen seizoen kwam de voormalig landskampioen in het bekertoernooi ook al naar Dordrecht en was onze FC dichtbij een sensatie. Pas in de verlening wist AZ via een doelpunt van Maher de winst alsnog naar zich toe te trekken: 2-3.

Dit jaar gaan beiden op herhaling. AZ heeft het moeilijk in de competitie terwijl Dordt juist verrassend presteert. Dit zou wel eens een sensationele bekeravond kunnen gaan worden.

Zoals bekend zijn de Businesspassen en seizoenkaarten niet geldig voor wedstrijden om de KNVB Beker. Op basis van de reglementen dient de recette gedeeld te worden en is het aantal toegestane invitatiekaarten gemaximeerd.

Alle bezoekers dienen voor het bijwonen van deze wedstrijd derhalve te betalen. Voor de Businessclub geldt het gebruikelijke tarief van € 55,00 per seat. Via onderstaande bestelformulier kunt u uw kaarten reserveren. Tot 7 december kan dat op uw eigen plaatsen.

Aanvragen voor extra kaarten op de Businessclubtribune gaan na deze datum ingedeeld worden en kunnen sponsorkaarten alleen nog uitgegeven worden op beschikbare stoelen.

Alle sponsoren hebben inmiddels een email met een bestelformulier ontvangen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.