Bal en Wedstrijdsponsor FC Emmen thuis

Aanstaande vrijdag speelt FC Dordrecht thuis tegen FC Emmen. Wij kunnen u alvast melden wie de wedstrijd en balsponsor zijn.

Wedstrijdsponsor: Donkervoort Communicatie
Donkervoort Communicatie is een professionele communicatiepartner voor uw bedrijf, organisatie of instelling. En zeker als u op zoek bent naar een betrouwbare, menselijke en informele partner met een compleet dienstenpakket, zult u zich thuis voelen bij Donkervoort Communicatie.

Wij werken en denken anders dan het doorsnee reclame- en ontwerpbureau.
Sterker nog: wij zijn eigenlijk geen “bureau”, maar een flexibel netwerk waarin alles om de klant draait. We zitten niet met een hele club medewerkers in een duur kantoor, maar zijn per opdracht zo klein of zo groot als nodig is. Onze klanten betalen niet voor hoge overheads of leegloopuren van vaste medewerkers. Wél voor de efficiënte inzet van de juiste professionals in ons netwerk voor elk project, met Henk Donkervoort als adviseur, aanspreekpunt en coördinator.

Wat kan Donkervoort Communicatie voor ú betekenen? Het is maar net wat u zoekt!
Meer informatie en contact via www.donkervoortcommunicatie.nl

Balsponsor: S2ES
Creëer een extra dimensie met een S2ES borduring. Ook als het gaat om unieke geschenken. Logo’s, teksten en afbeeldingen gerealiseerd met garens in meer dan 1.000 kleuren en soorten. Geborduurd met professionele machines en de beste software die ingewikkelde logo’s vertaalt naar borduurbare oplossingen. Wij van S2ES staan graag voor u klaar. Met kennis van het borduurproces. Wij weten welke mogelijkheden er zijn en helpen u met het uitzoeken en leveren van de artikelen. Vooral weten wij wat u wilt: kwaliteit tegen de laagste prijs en geleverd volgens afspraak. Wij noemen dat onze service.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.