Aftrap Young Businessclub

Young Businessclub FC Dordrecht

In de aanloop naar het voetbalseizoen 2013-2014 is er een platform gecreëerd waar jonge ondernemers elkaar ontmoeten tijdens de wedstrijden van FC Dordrecht. Dit platform heet Stichting Young Businessclub FC Dordrecht. Voor startende ondernemers is FC Dordrecht een uitstekende kans om medeondernemers te leren kennen en gebruik te maken van elkaars kennis, kunde en netwerk. Zo kun je je eigen netwerk in je startende onderneming uitbreiden en je bedrijf naamsbekendheid geven in Dordrecht en omstreken.

De Young Businessclub heeft in samenwerking met FC Dordrecht een uniek concept ontwikkeld waarbij de sponsor altijd twee stoelen tot zijn beschikking heeft, zodat u een kennis of zakenrelatie mee kunt nemen voor een gezellig avondje FC Dordrecht. Op deze wijze kun je direct ervaren wat de meerwaarde is van sponsoring en netwerken bij FC Dordrecht.

Meer informatie vindt u op de website van de Young Businessclub

Vandaag (16 juli 2013) is het nieuwe seizoen officieel begonnen voor de Young Businessclub FC Dordrecht. Naar aanloop van de openingswedstrijd tegen Feyenoord hebben wij hoogstpersoonlijk de nieuwe grasmat getest. En we moeten zeggen: Het ligt er top bij! Wij kijken dan ook uit naar deze eerste confrontatie op het hoogste niveau. 

Bijschrift foto: Bestuur van de Young Businessclub FC Dordrecht v.l.n.r.: Joost van Leusden (secretaris), Nils Kleingeld (voorzitter), Jasper de Jong (penningmeester)

Foto: Daphne Krijgsman DK Photography

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.