Aankomende activiteiten Businessclub FC Dordrecht

Schietintroductie bij SV De Vrijheid

Op donderdag 17 oktober organiseert de VBD een schietintroductie avond bij SV De Vrijheid (Parkweg 7a te Papendrecht). Op deze avond maakt u kennis met de schietsport onder begeleiding van schietinstructeurs. U krijgt de gelegenheid om zelf met klein kaliber of met geweer te schieten. De twee hoogste scores tellen mee voor een onderling Businessclub toernooi. De Businessclub met de hoogste totaalscore ontvangen een wisseltrofee.
Aanvang: 19.30 uur. Het schieten begint om 20.00 uur.
De kosten hiervoor bedragen 15 euro (cash af te rekenen bij de schietvereniging) dat is inclusief munitie en een paar drankjes. Legitimatie verplicht.

Bezoek aan derby IJsselmeervogels – Spakenburg

Voor de businessclub van FC Dordrecht is een speciaal arrangement beschikbaar voor de beroemde derby op zaterdag 2 november.
10.30 uur: De Businessclub leden van FC Dordrecht vertrekken per touringcar vanaf de Krommedijk
12.00 uur: Ontvangst met aperitief bij De Salentein met aansluitend een ‘Walking’ lunch
13.30 uur : Vertrek naar sportpark van IJsselmeervogels
15.00 uur : Aanvang IJsselmeervogels – SV Spakenburg
17.00 uur: Ontvangst in sponsorhome ‘de Kantine’
19.00 uur: De touringcar staat klaar om de businessclub leden weer terug naar de Krommedijk te brengen.
Speciale prijs voor dit volledige arrangement is voor businessclub leden van FC Dordrecht  slechts 75 euro p.p.

Bierproeven in de Schaapskooi

Op maandag 4 november kunt u de verschillende bieren van de Hertog Jan brouwerij proeven in Brasserie de Schaapskooi. Gerard van den Broek, brouwmeester van Hertog Jan is aanwezig zijn om u alles te vertellen over de  biersoorten die u proeft. U zult Gerard wellicht herkennen, hij speelt namelijk de hoofdrol in de Hertog Jan reclames.

Reserveren voor bovenstaande activiteiten kan via het  mailadres inschrijving@fcdordrecht.nl. De inschrijving voor het Spakenburgse derby arrangement sluit op 19 oktober of zoveel eerder als het maximum van 50 deelnemers bereikt is. U kunt uiteraard ook uw relaties meenemen naar deze activiteiten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.