2 nieuwe sponsoren voor FC Dordrecht

FC Dordrecht heet Uitzendbureau JMH BV en Arron Koffie van harte welkom!

FC Dordrecht mag twee nieuwe sponsoren verwelkomen bij de club, namelijk Uitzendbureau JMH BV en Arron Koffie. Beide bedrijven zullen zich met ingang van dit seizoen aansluiten bij onze club.

Uitzendbureau JMH BV en Arron Koffie stellen zich in het kort aan u voor via deze website, maar zullen komende wedstrijd FC Dordrecht – Helmond Sport aanwezig zijn, waar ze zich persoonlijk aan u kunnen voorstellen.

JMHuitzendbureauUitzendbureau JMH BV

Specialist in:

– Payrollen van personeel in iedere branche, zoals in de Bouw, Zorg, Kappers, Boekhandels en Horeca
– Uitzenden van administratief / financieel personeel
– Werving en Selectie van administratief / financieel personeel tegen een zeer gunstige fee

Zij hebben 25 jaar ervaring op financieel gebied en zijn zodoende op de hoogte van alle, van toepassing zijnde, wettelijke en fiscale regelgeving.

Uitzendbureau JMH is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en zodoende NEN gecertificeerd. Wist u, dat vrijwel iedere CAO, voorschrijft om alleen met NEN gecertificeerde uitzendondernemingen in zee te gaan?

Arron Koffie

Logo_Arron_Koffie_hoogste_resHeerlijk genieten van een lekker kopje koffie. Dat wil je thuis maar ook op het werk. Verwen uw medewerkers daarom met een pittige espresso of een romige cappuccino. Schenk uw klanten een overheerlijke wienermelange, een authentieke zwarte koffie of een verkwikkende donkergebrande café au lait.

Arron Koffie zorgt op iedere werkplek voor een perfecte harmonie van koffiesmaken. De koffie is op niveau geselecteerd en op ambachtelijke wijze gebrand. Het is de motor én het visitekaartje van uw bedrijf. Met één druk op de knop van één van de koffie automaten kan het genieten beginnen…

De koffieautomaten kunt u zowel huren als kopen. Als u een koffieautomaat wilt huren vraag dan naar de interessante garantie van het service abonnement.

Arron Koffie “Gebrand op service”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.