Walking Football

Anderhalf jaar geleden is FC Dordrecht samen met de gemeente en Dordt Sport een samenwerking aangegaan met als doel om OldStars Walking Football binnen Dordrecht op te pakken … en met succes! Inmiddels heeft GSC/ODS een eigen Walking Football team en heeft FC Dordrecht ook haar eigen team.

Walking Football is een voetbalvorm voor 55-plussers waarbij de bal niet boven heuphoogte gespeeld mag worden, er geen lichamelijk contact mag zijn en waarbij er niet gerend mag worden. Het voetballen, bewegen en ontmoeten zijn belangrijke aspecten bij het Walking Football.

We werken op dit moment samen met RCD, waar wij een gezamenlijk team mee hebben samengesteld. Er hebben inmiddels al een aantal trainingen plaatsgevonden, tevens is er deelgenomen aan een toernooi bij GSC/ODS. We zijn begin dit jaar uitgenodigd door Telstar om voor de wedstrijd en in de rust een wedstrijd Walking Football te spelen in het stadion. Dit was een geweldige avond voor onze voetballers.

Wil je meer informatie rondom dit project? Of wil je een keer meetrainen (geheel vrijblijvend)? Neem dan contact op met onze MVO-manager Jordy Valkestijn (jordy.valkestijn@fcdordrecht.nl)

Gerelateerd:

Alleen jij
bepaalt

Playing for
Succes

Rugdekking

Overige
projecten