Voorbeschouwing jeugdduels 20/10

Dit weekend komen de A1 (uit bij Papendrecht) en B1 (thuis tegen Oranje Wit) in actie voor de beker en heeft de C1 geen programma. De inhaalwedstrijd die nog staat tegen Willem II/RKC wordt op een ander moment afgewerkt, de bekerpoule wordt vervolgd op 24 november.

Papendrecht A1 – FC Dordrecht A1
De A-jeugd speelt een uitwedstrijd, maar een verre reis hoeven ze niet te maken. Papendrecht is namelijk de tegenstander in de derde- en laatste bekerwedstrijd in de poule. Veel om het hand heeft dit duel niet. De Schapenkoppen wonnen de voorgaande twee bekerduels (9-0 bij VVGZ en 5-1 tegen Oranje Wit) en zijn al zeker van de knock-out fase van het bekertoernooi. Papendrecht verloor de voorgaande twee duels (10-1 bij Oranje wit en thuis van VVGZ met 1-2) en er moet een wonder gebeuren willen ze zich nog plaatsen voor de volgende ronde. Ook in de competitie heeft Papendrecht het zwaar. Het team bezet in de vierde divisie de laatste plaats en won nog niet. De bekerwedstrijd op Sportpark Slobbengors in Papendrecht begint om 14.30 uur.

FC Dordrecht B1 – Oranje Wit B1
De B-jeugd sluit de bekerpoule af met een thuisduel tegen stadsgenoot Oranje Wit. De Schapenkoppen hebben zich reeds geplaatst voor de knock-out fase. De voorgaande twee duels (thuis tegen ASWH en uit bij Theole) werden met 4-0 gewonnen. Oranje Wit heeft na twee duels vier punten. Uit bij ASWH werd het 2-2, van Theole werd met 3-1 gewonnen. Het team heeft een punt nodig om zeker te zijn van de volgende ronde. Oranje Wit B1 komt voor de competitie uit in de vierde divisie. Het team bezet daar na zeven duels de negende positie. De wedstrijd op het jeugdveld van FC Dordrecht begint om 12.00 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.