Van alles wat voor jeugdteams

De A1, B1 en C1 hebben in hun competitieduels wisselende resultaten geboekt. De A1 speelde uit bij SC Feyenoord op het nippertje gelijk (2-2), B1 won thuis van SC NEC (3-1) en C1 verloor op het eigen jeugdveld met 1-3 van Feyenoord.

De A1 keek op Varkenoord in de tweede helft tegen een 2-0 achterstand aan. William Darjij maakte de aansluitingstreffer en in de absolute slotfase bezorgde Noel Goosens zijn team een punt. B1 kwam door goals van Sebastiaan Kaal en tweemaal aanvoerder Justin Spruijt (de laatste was een benutte penalty) op een 3-0 voorsprong. De amateurs van NEC bepaalden de eindstand op 3-1. C1 kwam tegen de proftak van Feyenoord halverwege de eerste helft op achterstand, maar Ruben Post bracht zijn team na de rust op gelijke hoogte. De winst zou uiteindelijk toch naar de koploper gaan: 1-3.

A1 staat nog aan kop van de ranglijst, maar de voorsprong op de nummer twee Barendrecht (die ploeg won met 4-2 van ARC) is nu verminderd tot drie punten. B1 heeft alle wedstrijden tot nu toe gewonnen maar staat ook na vandaag tweede omdat VVV/Helmond Sport weer won. Maar VVV/Helmond Sport is nu uitgespeeld in periode 1 en de Schapenkoppen nog niet. Als de inhaalwedstrijd tegen Bennekom (speeldatum nog onbekend) wordt gewonnen, dan gaat periode 1 naar FC Dordrecht B1. FC Dordrecht C1 blijft op de elfde plaats staan op het hoogste niveau voor C-junioren.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.