Uitgelicht: duels Zaterdag 5 maart 2011

Carnaval of niet, ook dit weekend wordt er gewoon weer gevoetbald! De A-jeugd komt in actie voor de competitie, ze spelen een inhaalwedstrijd, de B-jeugd speelt vriendschappelijk.

Elinkwijk A1-FC Dordrecht A1

De A-jeugd reist af naar Utrecht voor het duel tegen Elinkwijk. De Schapenkoppen kwamen vorig weekend niet in actie en hadden zodoende ruim de tijd om naar deze wedstrijd toe te werken. Het team bezet momenteel de zesde plaats: vijf keer werd er gewonnen, vijf keer gelijkgespeeld en ook vijf keer verloren. Elinkwijk leed vorige week zijn vierde nederlaag dit seizoen. De nummer twee ging hard onderuit bij regiogenoot Houten (4-0). De flinke nederlaag van Elinkwijk bij Houten, kan het er alleen nog maar lastiger op maken voor de Dordtenaren. De Utrechters staan niet voor niets tweede, hebben de meest scorende ploeg van heel de competitie en winnen vooral thuis veel.

Bovendien zullen ze zich willen revancheren van de nederlaag van vorige week. Voor FC Dordrecht kan dit duel alleen maar een uitdaging zijn. En over revanche gesproken: de heenwedstrijd in Dordrecht eindigde in 2-3 voor Elinkwijk… Aanvang op het Sportpark van Elinkwijk zal zijn om 15.00 uur.

FC Dordrecht B1-SVW B1

De B-junioren hebben dit weekend geen competitieverplichtingen, maar komen toch in actie. Op eigen veld spelen ze vriendschappelijk tegen SVW uit Gorinchem. De aftrap van deze wedstrijd zal zijn om 12.00 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.