Uitgelicht: duels Zaterdag 5 februari 2011

De maand januari ligt alweer achter ons en dit winderige weekend staan er voor de jeugdafdeling twee thuisduels op het programma (A1 en C1) en gaat de B1 op bezoek in Tilburg.

FC Dordrecht A1-Feyenoord/Excelsior A2

Voor de A-jeugd staat er een zware opponent op het programma. Koploper Feyenoord/Excelsior is namelijk de tegenstander. Door de 2-0 zege van vorige week op SC NEC stegen de Schapenkoppen weer naar het linkerrijtje. Feyenoord/Excelsior is de ongeslagen koploper in de competitie met de meeste doelpunten voor en ook nog eens de minste tegen. Het lukte onlangs alleen Houten om de Rotterdammers twee punten af te snoepen. Op basis van het heenduel eerder dit seizoen op Varkenoord, is FC Dordrecht zeker niet kansloos. De Dordtenaren speelden toen zeker niet minder dan Feyenoord/Excelsior en verloren door een strafschop in de slotfase met 4-3. Aanvang van deze editie op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal zijn om 14.30 uur.

Sarto B1-FC Dordrecht B1

De B1 gaat op bezoek in Tilburg waar Sarto de tegenstander is. Na de winterstop wonnen de Schapenkoppen van Alexandria’66, de uitwedstrijd van vorige week tegen UVS werd afgelast. Sarto kwam wel twee keer in actie. Het thuisduel tegen UVS ging met 0-2 verloren, maar bij DHC werd een mooie 2-4 overwinning geboekt. Als FC Dordrecht B1 haar inhaalduels gaat winnen, dan staan ze er behoorlijk goed op. De stand bovenin ziet er namelijk als volgt uit. ADO Den Haag is koploper met 12 gespeeld, 29 punten. De nummers 2 en 3 (Haaglandia en SC Feyenoord) hebben beiden 13 gespeeld, 27 punten en 4e staat FC Dordrecht B1 met 11 gespeeld, 25 punten. Sarto bezet op dit moment de tiende plaats. Aanvang op Sportpark Westend in Tilburg zal zijn om 14.45 uur.

FC Dordrecht C1-ARC C1

Na de zeperd van vorige week bij Spartaan’20, moeten de C-junioren de draad weer oppakken met een thuiswedstrijd tegen ARC. Door de nederlaag van vorige week (de eerste van de competitie) tegen de directe concurrent, is de achterstand op de koppositie nu acht punten. Wel hebben de Schapenkoppen een inhaalduel meer te goed dan Spartaan. ARC vecht tegen degradatie. De ploeg uit Alphen aan den Rijn staat acht punten voor op hekkensluiter JEKA, maar de voorlaatste plaats waar het team zich nu bevind, betekent aan het einde van de rit ook een afdaling naar de 3e divisie. Twee weken geleden proefden de jongens van ARC voor het eerst de smaak van een uitoverwinning. JEKA
werd toen in Breda met 2-0 verslagen. Aanvang op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal zijn om 10.30 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.