Uitgelicht: duels Zaterdag 31 maart 2012

Terwijl de C1 het laatste weekend van maart vrij is van competitieverplichtingen, spelen de A1 en B1 weer belangrijke wedstrijden. Beide teams (A1, TOP en B1, UVS) spelen op vreemde bodem. Dus wederom weer geen thuisduels dit weekend.

TOP A1-FC Dordrecht A1
De A-jeugd neemt het dit weekend op tegen hekkensluiter TOP. Met nog drie wedstrijden te gaan, zijn de Schapenkoppen nog altijd volop in de race voor het kampioenschap. De achterstand op koploper Fortuna Sittard, dat het thuis opneemt tegen de nummer drie VVV/Helmond Sport, is drie punten. Voor TOP is het doek gevallen. De nederlaag van afgelopen weekend bij Quick betekende degradatie naar de derde divisie volgend seizoen. En wat zegt dat nu over deze wedstijd? TOP kan vrijuit spelen dus zal beter voor de dag komen dan in de voorgaande zeventien duels? Je weet het maar nooit. Feit is in ieder geval dat TOP al zijn uitduels verloor dit seizoen, en thuis zes punten wist te behalen. Thuis wonnen de Dordtenaren met 5-0. Niet terugdenken aan dat duel, dit duel is belangrijk! De wedstrijd op het Sportpark van TOP begint om 15.00 uur.

UVS B1-FC Dordrecht B1
Ook de B-jeugd speelt uit en tegen een laagvlieger. UVS is de tegenstander. De Schapenkoppen stevenen af op het kampioenschap. Want alhoewel ze afgelopen zaterdag bij SC Excelsior niet tot winst kwamen, liepen ze toch uit. De nummer twee Spijkenisse verloor namelijk op eigen veld van Quick. UVS vecht tegen degradatie. De ploeg moet, met nog drie duels te gaan, een achterstand van van zes punten goed maken op de nummer tien SC Feyenoord. De nummers elf en twaalf gaan eruit en UVS staat momenteel elfde. UVS won dit seizoen drie keer en opvallend genoeg was dat iedere keer op vreemde bodem. Eerder dit seizoen werd het in Dordrecht 5-1 voor de thuisploeg. Aanvang van deze wedstrijd op het UVS-terrein – Kikkerpolder 1, is om 12.15 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.