Uitgelicht: duels Zaterdag 29 oktober 2011

In het laatste weekend van oktober, komen alle jeugdteams weer in actie. Alleen de B1 (Haaglandia) speelt thuis. De A1 en C1 spelen allebei uit tegen VVV/Helmond Sport.

VVV/Helmond Sport A2-FC Dordrecht A1
De A-jeugd gaat op bezoek bij VVV/Helmond Sport A2. Na een weekend waarin de beker centraal stond (FC Dordrecht plaatste zich eenvoudig voor de volgende ronde), is de inzet nu weer de competitie. De voorbije competitiewedstrijd werd door de Schapenkoppen verloren van Fortuna Sittard. Het was pas de eerste nederlaag, maar door die nederlaag is het team nu wel koploper af. Er is echter nog van alles mogelijk, de achterstand op de lijstaanvoerder Fortuna bedraagt drie punten. VVV/Helmond Sport presteert tot nu toe ook goed. Ze staan op de derde plaats met zeven gespeeld, dertien punten. Net als Fortuna Sittard, verloor VVV/Helmond Sport nog niet. Op eigen terrein haalden ze net wat meer punten (zeven) dan op vreemde bodem (zes). Opnieuw een lastige wedstrijd dus voor de Dordtenaren. Aanvang op Sportpark Houtsdonk te Helmond zal zijn om 14.30 uur.

FC Dordrecht B1-Haaglandia B1
De B-jeugd plaatste zich vorige week voor de knock-out fase van de districtsbeker en daarna ging het vizier weer op de competitie. Want opnieuw staat er een belangrijke wedstrijd op de rol! Als nog ongeslagen koploper nemen de Schapenkoppen het op het eigen jeugdveld op tegen de nummer twee Haaglandia dat drie punten minder heeft. De drie tot nu toe gespeelde thuisduels, werden door FC Dordrecht allemaal omgezet in winst. Haaglandia verloor uit van DHC, de duels bij ASWH en SC Excelsior werden ruim gewonnen (0-5). Opnieuw een mooie graadmeter voor de Dordtenaren en een wedstrijd om naar uit te kijken. Aanvang op het jeugdveld van FC Dordrecht zal zijn om 12.00 uur.

VVV/Helmond Sport C1-FC Dordrecht C1
Net als A1, speelt ook de C-jeugd uit bij VVV/Helmond Sport, maar dan in Venlo. In de voorbije speelronde troffen de Schapenkoppen PSV waarvan met 0-3 werd verloren. De tweede helft tegen de Brabanders bood weer perspectief voor de volgende serie duels. PSV werd toen goed partij gegeven en er werden geen goals meer geincasseerd. Op dit moment bezet FC Dordrecht C1 de negende positie met zes gespeeld, vijf punten. VVV/Helmond Sport staat zesde met zes gespeeld, tien punten. Net als koploper Feyenoord/Excelsior, is VVV/Helmond Sport nog ongeslagen. Met name thuis zet het team goede resultaten neer. Zo werden het sterke Feyenoord/Excelsior (1-1) en Sparta Rotterdam (1-1) op een gelijkspel gehouden en werd er flink gewonnen van SC Heerenveen/Emmen (6-1). De wedstrijd op Sportpark Merelweg te Venlo zal beginnen om 14.30 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.