Uitgelicht: duels Zaterdag 24 september 2011

Alleen de A1 en B1 komen dit weekend in actie in competitieverband. De C1 zou eigenlijk voor de jeugdcup spelen tegen Feyenoord/Excelsior, maar die wedstrijd werd dinsdag al afgewerkt met het goede resultaat van een 2-2 eindstand. Zowel A1 (Quick) als B1 (DHC) spelen thuis.

FC Dordrecht A1-Quick A1
De A-jeugd ontvangt op het eigen jeugdveld Quick. De Schapenkoppen zijn na drie speelrondes in de competitie, de trotse koploper. Alles werd nog gewonnen, elf doelpunten werden er gemaakt en slechts twee goals werden er geincasseerd. Maar ook de bezoekers uit Den Haag kennen een goede seizoensstart. Momenteel bezetten ze de vierde plaats met zes punten uit drie duels. Van Fortuna Sittard werd verloren, gewonnen werd er van Westlandia en De Treffers. De wedstrijd op het jeugdveld van FC Dordrecht zal om 14.30 uur beginnen.

FC Dordrecht B1-DHC B1
De B-jeugd speelt ook thuis, zij ontvangen DHC. Net als bij de A-jeugd, is het de wedstrijd tussen de nummers één en vier in de competiite. FC Dordrecht won nog alles en kreeg nog geen goal tegen, DHC won twee keer maar verloor ook een keer, zodoende de teller op zes punten staat. DHC is een geduchte tegenstander. Ze spelen altijd bij de eerste vijf en leggen regelmatig sterke clubs over de knie. Zo werd Haaglandia vorige week middels een 4-2 zege de eerste nederlaag toegebracht van het seizoen. De aftrap van deze partij op het jeugdveld van FC Dordrecht is om 12.00 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.