Uitgelicht: duels zaterdag 10 september 2011

De tweede speeldag in de competitie staat voor de jeugdteams van FC Dordrecht voor de deur. De A1 (MVV) en B1 (ASWH) spelen thuis, de C1 gaat op bezoek bij Sparta Rotterdam.

FC Dordrecht A1-MVV A1
Als het aan de staf en spelers van de A-jeugd ligt, hoeft de stand het hele seizoen niet meer te veranderen. Door de 3-0 zege op de eerste speeldag bij AFC, is het team namelijk meteen koploper in de competitie. Leuk natuurlijk, maar er moeten nog wel 21 wedstrijden gespeeld worden. MVV, dit weekend ook al de tegenstander van het eerste elftal, won vorige week zijn eerste duel met 2-1 van Westlandia. Al is het pas de tweede speeldag, het duel zal voor beide BVO’s een mooie graadmeter zijn. Aanvang op het jeugdcomplex van FC Dordrecht is 14.30 uur.

FC Dordrecht B1-ASWH B1
Net als de A-jeugd, ging ook de B-jeugd vorige week goed van start in de competitie. In Rotterdam werd er met 4-0 gewonnen van Alexandria’66. Haaglandia en Spijkenisse deden het net iets beter, waardoor de Schapenkoppen na een speeldag de derde plaats innemen op de ranglijst. ASWH kreeg in eigen huis flink klop van Haaglandia (0-5). In de
streekderby tegen FC Dordrecht zal de ploeg uit HI Ambacht zich ongetwijfeld weer op willen richten. Aftrap van deze wedstrijd op het jeugdcomplex van FC Dordrecht is 12.00 uur.

Sparta Rotterdam C1-FC Dordrecht C1
De jongste jeugd van FC Dordrecht speelt de rijnmondderby tegen Sparta Rotterdam. Het debuut van de C1 op het hoogste niveau, was vorige week ongelukkig. Er werd met 1-2 verloren van NAC Breda, dit terwijl FC Dordrecht minstens gelijkwaardig was aan haar tegenstander. Sparta Rotterdam begon met een 4-1 zege bij SC Excelsior. Sparta Rotterdam en FC Dordrecht troffen elkaar in de voorbereiding al. De wedstrijd van een half uur eindigde toen in een 1-0 zege voor de Spartanen. De wedstrijd op Sportpark Nieuw-Terbregge zal gaan beginnen om 13.00 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.