Uitgelicht: bekerduels A1 en B1 Za 07-04-2012

De A1 en B1 gaan dit weekend de strijd aan met respectievelijk Kozakken Boys en LRC om een plaats af te dwingen in de finale van de districtsbeker Zuid I. De C1 opent de zaterdag met een oefenduel om 10.00 uur tegen buurman RCD. Het betreffen allemaal thuisduels.

FC Dordrecht A1-Kozakken Boys A1
De A-jeugd moet zien af te rekenen met Kozakken Boys om een plaats af te dwingen in de finale van de districtsbeker Zuid I. In de poulefase boekten de Schapenkoppen drie eenvoudige en grote zeges tegen de stadsgenoten Dubbeldam, Oranje Wit en tegen Groot-Ammers. Eind januari werd in de knock-out fase eveneens simpel afgerekend met Papendrecht. Kozakken Boys speelde in de poulefase enkel tegen VVAC (meer dan twee teams bevatte hun poule niet) en won daarvan met 2-1. In de 1e ronde van de knock-out fase versloeg Kozakken Boys Oranje Wit A1 met 3-2. Deze halve finale is pas de derde bekerwedstrijd van Kozakken Boys dit seizoen. In competitieverband zijn de Werkendammers de koploper in de hoofdklasse. De wedstrijd op het jeugdveld van FC Dordrecht begint om 14.30 uur.

FC Dordrecht B1-LRC B1
Voor een plaats in de finale van de districtsbeker Zuid I, moet de B-jeugd LRC uit Leerdam zien te verslaan. De Schapenkoppen plaatsten zich eenvoudig voor de knock-out fase. In de poule werden grote overwinningen geboekt tegen EBOH en Oranje Wit. De weg richting de halve finale verliep een stuk moeizamer. In Dalem werd er pas na strafschoppen afgerekend met GJS. Na de reguliere speeltijd was de stand 3-3. LRC rekende in de poulefase af met Unitas, SV Meerkerk en DSC. De Leerdammers wonnen alle drie de duels. In de 1e ronde van de knock-out fase werd er met 1-0 gewonnen van Theole. In competitieverband komt LRC uit in de 1e klasse. De wedstrijd op het jeugdveld van FC Dordrecht zal beginnen om 12.00 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.